More

Piscine Global presentatie

Show presentatie

 

PISCINE GLOBAL, MONDIAAL TREFPUNT VOOR DE ZWEMBADBRANCHE

Sinds 1979 is Piscine Global de grootste en belangrijkste internationale vakbeurs voor de zwembad- en spa branche. 22.000 professionals maken gebruik van de wereldwijde expertise van Piscine Global. In 2014 bracht de vakbeurs 16.771 bezoekers en 150 journalisten in Lyon bijeen voor het ontdekken van ruim 100 noviteiten en 1.000 merken van 559 exposanten.  De Piscine Global wordt beschouwd als hét unieke trefpunt voor de complete zwembad- en spa branche.

DE VAKBEURS RICHT ZICH OP INTERNATIONALE INKOPERS

De Piscine Global verwelkomt gedurende 4 dagen constructeurs, distributeurs, architecten, publieke en private instellingen van over de hele wereld. In 2014 kwamen bijna 17.000 vakbezoekers uit meer dan 100 landen naar Lyon.

  • 91% van de bezoekers was (zeer) tevreden met hun bezoek aan deze beurseditie.
  • 88% heeft de intentie om de beurs opnieuw te bezoeken in 2016.

HET BELANGRIJKSTE TREFUNT VOOR FABRIKANTEN

Ruim 550 fabrikanten presenteerden een compleet aanbod van 1.000 merken, oplossingen, producten en diensten aan bezoekers. Alle sectoren van de zwembad- en spa branche zijn vertegenwoordigd, van bouw, aanleg, equipment en accessoires van privébaden, onderhoud, veiligheid & beveiliging, conditie, diensten en outdoor tot openbare equipment en accessoires.

  • 92% van de exposanten was (zeer) tevreden met de Piscine Global 2014, met name vanwege de hoge opkomst en kwaliteit van de bezoekers (afstemming vraag/aanbod).
  • 91% is van plan om deel te nemen aan de beurseditie 2016.

In 2016 vormt de Piscine Global een uniek evenement met een compleet aanbod voor bouw, onderhoud en renovatie van zwembaden en spa’s voor openbaar en privé gebruik.

De vakbeurs is opgebouwd in drie sectoren:

                                       
Voor zwembaden en spa’s voor                 Openbare zwembaden,                          Voor outdoor en zwembadomgeving
privé gebruik                                              aquacentra en wellness resorts    

EVENEMENTEN EN HOOGTEPUNTEN VAN PISCINE GLOBAL

Piscine Innovations

 

100 belangrijke noviteiten en innovaties geselecteerd door een vakjury, worden gepresenteerd bij de ingang van de vakbeurs. Tijdens de galavond op 15 november 2016 vindt de prijsuitreiking plaats.

Piscine Water Tests

Demonstratiebaden en training met merkproducten.

Pool Vision

Een internationale selectie van unieke zwembaden: bouwtechnieken, waterbehandeling, accessoires, liners, esthetische kenmerken…  
Georganiseerd in samenwerking met Archi-Europe Group.

Showroom Academy

Een educatieve ruimte met adviezen voor winkelinrichting en verkoopbevordering, aangevuld door verschillende conferenties en rondetafelgesprekken.

Aquafitness Festival

Een ingericht bad voor demonstraties en het testen van zwembad equipment voor publiekszwembaden (privé en openbaar).    

Public Authorities’ Days

Dagen gewijd aan overheidsinstanties in het kader van een speciaal programma: technische bezoeken op locatie, conferenties, rondetafelgesprekken over openbare zwembaden.

Dag voor vakantie- en vrijetijdsparken

Speciale dag voor professionals in de sector vakantie- en vrijetijdsparken, campings en outdoor accommodaties, met informatie van deskundigen over equipment, beheer, onderhoud en organisatie.

Prescribers’ Day

Speciale dag gewijd aan architecten en tuin/landschapsinrichters

ONTDEK ONZE DIENSTEN, SPECIAAL VOOR U

Conferenties

Iedere beursdag delen de meest ervaren deskundigen hun technische know-how en marketingkennis.

Speed Meeting

Maak gebruik van deze gratis Meeting Service (30 minuten per leverancier) en organiseer een bezoek dat past bij uw wensen.

Bezoekroutes

Voor een optimaal beursbezoek organiseert de Piscine Global speciale bezoekroutes (rubriek Exhibitors list), zoals: openbare zwembaden, outdoor, de grootste leveranciers, noviteiten, export…

Ontvangst services

Een dienst voor zakelijk toerisme die u ondersteunt bij de voorbereiding van uw bezoek: reservering van transport, overnachting, uitgaansgelegenheden,…

CONTACT IN NEDERLAND

Promosalons Nederland - 020-4620020 - info@promosalons.nl  

Nos partenaires