More

Presentation Piscine Global

Spelet


PISCINE GLOBAL, DEN GLOBALA MÖTESPLATSEN

Piscine Global bildades 1979 och har kommit att bli den största och viktigaste internationella mässan för pool- och spabranschen. Här möts 22 000 aktörer i branschen för att ta del av den samlade expertisen från hela världen. 2014 kom 16 771 besökare och 150 journalister till mässan i Lyon för att utforska över 100 nyheter och 1000 varumärken som visades upp av 559 utställare. Piscine Global anses idag vara den globala mötesplatsen man inte får missa.

EN MÄSSA SOM LOCKAR INTERNATIONELLA KÖPARE

Piscine Global besöks under 4 dagar av pool- och spainstallatörer, återförsäljare, arkitekter samt privata och offentliga aktörer från hela världen. 2014 kom nära 17 000 besökare från över 100 länder till Lyon.
91 % av besökarna var nöjda eller mycket nöjda med sitt besök på mässan och  88 % har för avsikt att komma tillbaka 2016.

DEN STÖRSTA UPPSLUTNINGEN AV TILLVERKARE

Mer än 550 tillverkare visade upp ett brett utbud omfattande 1000 varumärken med olika lösningar, produkter och tjänster för besökarna. Alla sektorer inom pool- och spabranschen fanns representerade: pooltillverkning och installation, poolutrustning och tillbehör, underhåll, skydd och säkerhet, fitness, tjänster, utemiljö samt utrustning och tillbehör till offentliga anläggningar.

  • 92 % av utställarna var nöjda eller mycket nöjda med 2014 års upplaga av Piscine Global, vilket huvudsakligen berodde på det höga och kvalitativa besökarantalet (överensstämmelse mellan utbud och efterfrågan).
  • 91 % har för avsikt att delta i mässan 2016.

Under 2016 utgör Piscine Global fortfarande det enda eventet i branschen som erbjuder ett komplett produktutbud för byggnation, underhåll och renovering av såväl privata som offentliga pooler och spaanläggningar.
Mässan är indelad i tre områden :

                                     
Privata pooler och spa                    Offentliga bassänger,                      Outdoor -  utemiljön kring poolen
                                               spaanläggningar och vattenland

PISCINE GLOBAL ERBJUDER ETT SPÄNNANDE EVENTPROGRAM

Piscine Innovations

 

100 stora nyheter och innovationer som valts ut av en jury visas upp i mässans entré. Dessa kommer att vara föremål för en prisutdelning under galakvällen den 15 november 2016.

Piscine Water Tests

Se utställare presentera sina nya produkter live i bassäng.

Pool Vision

Ett urval av unika pooler från hela världen : konstruktionsteknik, vattenbehandling, tillbehör, liner, estetiska aspekter etc.
Organiseras i samarbete med Archi-Europe Group.

Showroom Academy

Ett lärorikt område där poolspecialister kan få råd och tips på hur de kan inreda sina showrooms och öka försäljningen. Flera konferenser och workshops finns också på detta område.

Aquafitness Festival

En anlagd pool för demonstrationer och tester av utrustningar till pooler för allmänheten (privata och offentliga aktörer).    

Temadagar för offentliga anläggningar

Dagar tillägnade besökare inom den offentliga sektorn kring ett särskilt program: studiebesök, konferenser och samtal om offentliga poolanläggningar.

Temadag för turist- och fritidsanläggningar

Under denna dag ges möjlighet att prata med experter på utrustning, förvaltning, underhåll och organisation.

Arkitekternas dag

En dag tillägnad arkitekter och landskapsarkitekter.

UPPTÄCK ALL SERVICE OCH TJÄNSTER SOM ERBJUDS MÄSSANS BESÖKARE :

Konferenser

Varje dag presenterar experter sitt know-how inom teknik och försäljning.

Speed Meetings

Utnyttja vår gratis mötesservice (30 minuter per leverantör) för ett optimalt mässbesök, helt i överensstämmelse med dina förväntningar.

Mässprogram

För att spara tid, ger Piscine Global besökare möjlighet att lägga upp ett eget besöksprogram med t.ex. inriktning på offentliga bassänger, outdoor produkter, ledande tillverkare, FPP, nyheter i branschen, mm (se utställarlista)  

Hospitality Service

En tjänst inriktad på affärsturism som hjälper dig att förbereda mässbesöket: bokning av resa, logi, kvällsevenemang, restaurangbesök mm.

Kontakt i Sverige

Promosalons Sverige AB - Nathalie Gustafsson - 08-660 40 11- sweden@promosalons.com

Nos partenaires