More

Prezentaciju Piscine Global

Prikaži prezentaciju


PISCINE GLOBAL JE SAJAM BAZENA I SAUNA BROJ 1. NA SVIJETU

Prvi sajam održali smo već 1979 godine. Piscine Global je sada najvažniji svjetski profesionalni sajam bazena i spa. Sajam posjećuje 22.000 profesionalaca koji dolaze iz gotovo svih zemalja svijeta. U 2014 godini 16.771 posjetitelja i 150 novinara je došlo u Lyon kako bi vidjeli više od 100 potpuno novih izuma i više od 1000 različitih robnih marki koje je izložilo 559 izlagača. Danas se sajam Piscine Global u svijetu smatra nezaobilaznim i najvažnijim događajem i sajmom u svojoj domeni.

SAJAM KOJI JE NAJVEĆIM KUPCIMA NAJZANIMLJIVIJI

Piscine Global tijekom 4 dana ugošćuje distributere, naručitelje, lokalnu samoupravu, lokalne zajednice, arhitekte iz čitavog svijeta. U 2014, 16.771 posjetitelja došlo je iz 100 zemalja u Lyon.
91% posjetitelja je bilo zadovoljno ili iznimno zadovoljno svojim sudjelovanjem na sajmu ovoga puta. 88% su bili strani posjetitelji koji nam se naravno vraćaju i u 2016 godini.


OVDJE SU NAJVEĆI I VODEĆI SVJETSKI PROIZVOĐAČI

Više od 550 proizvođača predstavlja 1000 robnih marki, nova rješenja, nove proizvode, kao i svoje usluge svim našim posjetiteljima. Ovdje su predstavljeni svi sektori za SPA i bazene, kao i gradnja i instalacija bazena i  SPA. Oprema i pribor za održavanje, oprema i pribor za zaštitu, usluge, vanjska oprema i uređenje. Tu je zatim sve do sada navedeno i za velike javne bazene ili vodene parkove i pribor za takve.

  • 92% posto izlagača je bilo iznimno zadovoljno izdanjem 2014 sajma Piscine Global, i to prije svega zahvaljujući profilu profesionalnih posjetitelja koji su bili na sajmu.
  • 91% izlagača imaju namjeru ponovno doći na sajam.

U 2016, Piscine Global je pozicioniran kao jedini veliki sajam koji ima iznimno bogatu ponudu za gradnju, održavanje i renovaciju bazena i spa za javnu i privatnu upotrebu.

Sajam pokriva  tri sektora :
                      
Za rezidencijalne objekte,                  Za javne bazene,                             Vanjsko uređenje.
akvaparkove i slično                              bazene i SPA                                Sve oko bazena.

PISCINE GLOBAL VAM NUDI I RADIONICE ALI I JOŠ PUNO TOGA

Piscine inovacije

Ove godine odmah do ulaza na sajam vidjet ćete izložene inovacije i prave noviteta. Imai h više od 100. Eksponate je odabrao naš žiri. Ove godine dodjeljujemo i nagrade za inovacije. Nagrade se dodjeljuju na gala večeri će biti organizirana dana 15.11.2016.

Testovi bazena

Demonstracije u bazenima, pravi testovi uživo (pred Vama) i proizvoda i različitih robnih marki.

Vizija bazena

Vrhunski bazeni i vizija. Pogledajte bazene budućnosti : nove tehnike gradnje, tretman vode, pribor i opremu, estetske karakteristike itd. 
Organizirano u suradnji sa Archi-Europe grupom.

Showroom Akademija

Ovdje možete naučiti ako ste bazenaši kako urediti i organizirati prodaju i prodajno mjesto kako raditi tržišnu promociju bazena, koja su najbolja iskustva kako bi se unaprijedila promocija i prodaja.

Festival Aquafitnesa

Uređeni bazen, gdje demonstriramo i testiramo opremu za bazene. Posjetitelji su oni koje zanimaju i privatni i javni bazeni.    

Dani za javne bazene

Dani posvećeni javnim bazenima i sadržajima oko javnih bazena  sa posebnim programom : tehničke posjete, konferencije, okrugli stolovi namijenjeni javnim i privatnim bazenima.

Dani za sve one koji se bave turizmom i iznajmljivanjem

To su dani namijenjeni svima koji su u turizmu i velikim, malim ili srednjim organizacijama koji se bave hotelijerskim ili turističkim poslom kako bi na jednom mjestu dobili sve potrebne informacije o opremi, upravljanju, održavanju i organizaciji bazena.

Dani za naručitelje

Dani namijenjeni pejzažnim arhitektima i poduzetnicima čije se tvrtke bave uređenjem okoliša.

OTKRIJTE NAŠE USLUGE

Konferencije

Svakog dana s najboljim stručnjacima održavamo konferencije.

Speed Meeting

Besplatna usluga. Zatražite poslovni susret (30 minuta po tvrtci) kako biste ostvarili svoj cilj na sajmu

Tematske posjete na sajmu

Kako bismo Vam olakšali posjet velikom sajmu Piscine Global predlažemo Vam posjet javnim bazenima, outdoor sadržajima, vodećim proizvođačima, izloženim inovacijama, itd.

Usluge smještaja i prijevoza

Organizacija putovanja, transport, smještaj izlasci … ako Vam treba pomoć obratite nam se.

KONTAKT

Promosalons Croatia - +385 98 98 65 677 - croatia@promosalons.com        

Nos partenaires